fbpx

Modern trouwpak

Ben jij iemand niet vaak een kostuum draagt, maar er toch modern bij wil lopen op je trouwdag? Kies dan voor een modern trouwpak, een trouwkostuum maar toch trendy. Op die manier ben jij als bruidengom toch he-le-maal jezelf! Daarnaast kun je je moderne trouwkostuum, al dan niet los van elkaar dragen na dat je elkaar het ja-woord gaf.

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Moderne pasvorm voor je trouwpak

Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends als het gaat om trouwkleding. Maar het moderne trouwpak is er nu een aantal jaar en ook in 2022 sla je met het moderne trouwpak dus nooit de plank mis. Vooral het koningsblauw trouwpak, een trouwpak groen en bohemian chic  zijn trends die we ook in 2023 weer terug zien. Maar de nieuwe kleuren zijn vooral de zachtere pasteltinten. Lees er alles over in onze blog!

Modern trouwpak anno 2022

In 2022 blijven de strakker gesneden trouwkostuums die wel eigenlijk al enkele jaren zien. Wel zien we ook steeds vaker vintage accenten voorbij komen in de mode voor trouwkostuums. Dit heeft zijn succes vooral te danken aan de serie peaky blinders.

Hierbij moet je dus denken aan bandplooibroeken, gecombineerd met een losse drape. Wel is belangrijk dat het kostuum slank blijft ogen

Foto accessoires van bruidengom

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Trouwpak in moderne pasvorm op maat

Wanneer je als aanstaande bruidengom een pak nodig hebt, wil je dat dat goed zit. Namelijk alles op de grote dag moet perfect zijn, dus ook jouw trouwpak! Bij Topsuits zijn we als een van de weinigen gespecialiseerd in trouwkostuums, en uiteraard zorgen wij er voor dat jouw moderne trouwpak perfect past!

Onze stylisten hebben jarenlange ervaring met het aankledingen van jou als bruidengom! We kijken namelijk altijd naar alle factoren van jouw huwelijk en geven je een deskundig advies. Hierbij moet je dus denken aan; Seizoen, thema, jurk van de bruid, maar natuurlijk vooral naar jou als persoon! Past dit moderne trouwpak bij jou? Voel jij je lekker in dit kostuum? We hebben hierover een mooi artikel geschreven in onze blog

Modern trouwpak bij Topsuits

Wij hechten veel belang aan persoonlijke service. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we hoofdzakelijk op afspraak. Een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. We verwelkomen je graag in onze ruime, moderne winkel in Lommel. Onder het genot van een kopje goede koffie bekijken we samen welke stijl het best bij je past.  We hebben voor elk wat wils! 

 

Topsuits is onderdeel van De Bruidsmode Outlet en Bruidsmodeland.

 
Foto van winkel Topsuits

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!