fbpx

Trouwpakken trends 2022 voor de modieuze bruidengom!

De Trends voor trouwpakken in 2022 zullen traditionele trouwkostuums nog steeds gangbaar blijven. Hieronder verstaan we de traditionele pakken in de kleuren blauw, grijs en zwart. Dit zijn trouwklassiekers die eigenlijk nooit ècht uit de mode zullen geraken.

 

  • Uitgebreide Collectie

  • Gemoedelijke sfeer

  • Snel geholpen, maar wel met service!

  • Alles onder één dak!

 

 

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Trouwpakken 2022 trends voor de bruidengom die graag op wil vallen

De trouwpakken an sich zijn relatief ‘’minimalistich’’ uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat je het kostuum na de bruiloft op allerlei gelegenheden nog kunt dragen. Met een gilet, manchetknopen, vlinderdas of stropdas kun je dit kostuum helemaal naar eigen smaak samenstellen.  

 

Voor de iets meer extravagante bruidengom van 2022 trouwseizoen zien we de kleuren donkergroen en bordeauxrood veel terugkomen. Met deze kleuren val je als 2022 bruidengom op een subtiele manier op in de trouwerij, dit is natuurlijk precies de bedoeling als bruidengom!

Foto accessoires van bruidengom

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Trouwschoenen voor 2022

De trouwkostuums mogen dan in 2022 lekker opvallend zijn, daar staat tegenover dat de schoenen rustig, en van een ingetogen design mogen zijn. Weinig prints, dunne veters en een enkele gesp zijn helemaal van nu.

Natuurlijk is ook hier het voordeel weer dat je de trouwschoenen ook na je bruiloft kan dragen.

Tip: De lichte zomertrouwkostuums zijn goed te combineren met ivoorwitte trouwschoenen

Mix & match met je best man

Wanneer je er voor kiest dat ook je best man gematched moet worden met jou als bruidengom, kun je dit doen doen door bijvoorbeeld allemaal het zelfde kostuum aan te kopen, maar dat jij als bruidengom meer accesoires draagt. Je kunt het voor je best men dan iets simpeler houden. Doordat jullie wel het zelfde kostuum dragen, matchen jullie toch! Denk bijvoorbeeld aan een (andere) das, manchetknopen, een gilet etc. Er zijn legio mogelijkheden! Mix and match joúw bruiloft!

 

Topsuits is onderdeel van De Bruidsmode Outlet & Bruidsmodeland

Foto 3 geklede mannen Topsuits

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!