fbpx

Belangrijke zaken om je trouwpak op af te stemmen

- TIP

Op de bruiloft zullen alle ogen gericht zijn op het bruidspaar. Niet gek dat je graag wil dat jouw trouwpak of smoking geweldig eruit ziet. De grote dag moet tot in de puntjes zijn verzorgd, en dat maakt het menig bruidegom nog wel eens lastig bij het uitzoeken van een trouwpak. In deze blog geven we je enkele tips die je in het achterhoofd kunt houden bij het passen van je trouwkostuum!

Trouwpak afstemmen op de trouwlocatie

 

Als jullie, het bruidspaar, hebben gekozen voor een specifieke locatie, dan is de kans groot dat je de bruidskleding hierop kunt aanpassen. Het strand of het bos als trouwlocatie staat voor een lossere sfeer en misschien wel een beetje boho-sfeer. Ga jij de smoking kopen voor een dergelijke trouwlocatie, kijk dan zeker ook eens tussen de trouwkostuums met boho-uitstraling.

Foto van paars trouwpak

Trouwkostuum afstemmen op tijdstip van de dag

 

Veel bruidegoms vergeten dit puntje, maar in onze kostuumwinkel nabij Antwerpen vragen we er altijd naar: op welk tijdstip van de dag ga je trouwen? Of beter gezegd, wanneer draag je dit trouwpak, overdag of in de avond? Het is helemaal geen gek idee om een speciaal trouwkostuum te hebben voor overdag op de bruiloft, en eentje voor het avondfeest.

Trouwpak afstemmen op bruiloft thema

 

Persoonlijk worden we altijd heel enthousiast als het bruidspaar een bruiloft thema hanteert. Dat betekent namelijk dat we gericht op zoek kunnen naar specifieke trouwkostuums. Dat is een hele leuke uitdaging. Welk thema heeft jullie bruiloft? Daar weten wij bij Topsuits wel raad mee!

trouwerij groep

Stem trouwpak af op de bruid

 

Last but certainly not least: stem het trouwkostuum af op de bruid. De bruid is en blijft het allerbelangrijkste van de bruiloft, zij staat in het middelpunt van alle aandacht en aan haar zijde moet een matchende bruidegom staan. Lastig, want als bruidegom weet je als het goed is niet welke jurk jouw bruid draagt. Gelukkig kan je wel aspecten van de jurk te weten komen zonder een concreet beeld erbij te hebben. Denk aan de kleur, de lengte en de stijl of probeer eens een donkergroen trouwpak!