fbpx

Trouwkostuums en maatpakken
vanaf €299,-

Trouwkostuums & pakken in de aanbieding

TopSuits is dé plek voor trouwpakken en kostuums

Ontdek ons assortiment heren kostuums in de aanbieding, zowel klassiek als modern en van diverse topmerken.
De kwaliteit, uitstraling, elegantie van deze pakken is nog steeds van uitmuntende klasse, alleen de prijzen hebben we flink naar beneden gehaald. 

 

Normaal zijn we al scherp in onze prijzen, maar met deze pakken en trouwkostuums maken we de deal nog beter. Al vanaf €299,- kan jij het middelpunt zijn van elk event.  

 

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek ons uitgebreid assortiment aan trouwkostuums en pakken in de aanbieding. 

 

Gelijk een afspraak maken

"Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!"

Kom langs in onze winkel

Deze actie is niet alleen een kans om te schitteren in een prachtig trouwpak, maar ook een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en service. Elk onderdeel van uw trouwpak wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail geselecteerd, zodat u er op uw best uitziet op uw trouwdag.

Lorenzo Elias

Voor een pak op maat aan een degelijke prijs moet je hier zijn. Bij dit alles zit dan ook nog eens een fantastische service inbegrepen. Ons zien jullie zeker terug! 

Tom van Aarle

Super goed geholpen. Verkoopster wist waar ze het over had, ik ben echt mega blij met mijn pak. Dikke aanrader. Ik was zoals altijd weer eens te laat om mijn pak te regelen, maar gelukkig is door de verkoopster alles toch nog op tijd goed gekomen.

Patrick

Zeer vakkundig en vriendelijk.
Voldoende keuze, prima advies en ook de prijzen zijn schappelijk.
Daarnaast was men erg medelevend n.a.v. de bijzondere situatie waarin wij als aanstaand bruidspaar verkeerde. Nogmaals onze dank voor jullie service!