fbpx

Bezoek onze winkel in Lommel!

Welkom bij TopSuits, gelegen in het hart van Lommel!

Wij zijn trots op onze rijke collectie van elegante, getailleerde en kwalitatieve pakken, die niet alleen een visueel statement maken, maar ook het ultieme comfort bieden. Van de klassieke, tijdloze tinten tot de trendy en moderne snitten – elk stuk is ontworpen met u in gedachten. Of u nu een aanstaande bruidegom of een ambitieuze professional bent, wij hebben iets dat past bij uw stijl en budget.

      

Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met persoonlijk en deskundig advies, zodat u altijd met het perfecte pak de deur uit loopt. Kom langs en ontdek zelf de unieke combinatie van service en selectie bij TopSuits.

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

1,5 uur per klant, hoofdzakelijk op afspraak.

Wij hechten veel belang aan persoonlijke service. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we hoofdzakelijk op afspraak. Een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. We verwelkomen je graag in onze ruime, moderne winkel in Lommel. Onder het genot van een kopje goede koffie bekijken we samen welke stijl het best bij je past. Van tradtioneel tot dandy en modern… Topsuits heeft voor elk wat wils! Een stylist begeleidt je bij het passen van de door jou geselecteerde kostuums. Meestal zit het gedroomde trouwkostuum niet perfect.

Ervaren stylisten in de bruidsmode voor heren

Uiteraard hebben onze trouwpakstylisten alle kennis in huis om er voor te zorgen dat het perfect zit! Het is natuurlijk ook belangrijk dat jouw kostuum natuurlijk ook bij de look van je aanstaande past. Onze stylisten zullen ervoor zorgen dat jullie samen een onuitwisbare indruk maken op jullie grote huwelijksdag. Het is uiteraard mogelijk om een paar familieleden of vrienden mee te brengen naar de winkel, je wil natuurlijk graag hun mening.


Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!