Trouwpak kopen? Wij vertellen over onze winkel!

  • Uitgebreide Collectie

  • Gemoedelijke sfeer

  • Snel geholpen, maar wel met service!

  • Alles onder één dak!

  • Persoonlijke aanpak

Bij ons staat de bruidengom centraal...

Je trouwpak kiezen is een speciale ervaring. Wij willen deze dag dan ook onvergetelijk maken, het gaat immers om het belangrijkste pak dat je ooit zal dragen. Onze ervaren stylisten kleden je van top tot teen, terwijl jij van een drankje geniet met je getuigen of vrienden. Vandaag staat niet de bruid, maar de bruidegom centraal!

We zoeken samen naar de look die bij jou en je persoonlijkheid past. Van klassiek tot modern of dandy…Kom vrijblijvend eens langs om  onze trouwkostuum Collectie trouwpakken heren te bekijken en te passen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we enkel op afspraak. Je bent van harte welkom in onze winkel in Lommel.

Foto accessoires van bruidengom

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

1,5 uur per klant, hoofdzakelijk op afspraak.

Wij hechten veel belang aan persoonlijke service. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we hoofdzakelijk op afspraak. Een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. We verwelkomen je graag in onze ruime, moderne winkel in Lommel. Onder het genot van een kopje goede koffie bekijken we samen welke stijl het best bij je past. Van tradtioneel tot dandy en modern… Topsuits heeft voor elk wat wils! Een stylist begeleidt je bij het passen van de door jou geselecteerde kostuums. Meestal zit het gedroomde trouwkostuum niet perfect.

Ervaren stylisten in de bruidsmode voor heren

Uiteraard hebben onze trouwpakstylisten alle kennis in huis om er voor te zorgen dat het perfect zit! Het is natuurlijk ook belangrijk dat jouw kostuum natuurlijk ook bij de look van je aanstaande past. Onze stylisten zullen ervoor zorgen dat jullie samen een onuitwisbare indruk maken op jullie grote huwelijksdag. Het is uiteraard mogelijk om een paar familieleden of vrienden mee te brengen naar de winkel, je wil natuurlijk graag hun mening.

 

We kijken alvast uit naar jullie komst!

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!