fbpx

Weddingdeal - Als bruidengom compleet aangekleed voor €899,-

  • Kostuum

  • Overhemd

  • Das of vlinderdas

  • gilet

  • schoenen

Alles wat je nodig hebt om te stralen als bruidengom in één setprijs. Toepasbaar op de gehele collectie!

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Onze winkel

Compleet trouwpak - Topsuits heeft alles in huis wat je nodig hebt als bruidengom!

Bij ons kan je rekenen op goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Van schoenen tot een das of bretellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken je outfit helemaal af en zorgen dat jij je comfortabel voelt op die grote dag! Onze trouwkostuums zijn ook daarna perfect draagbaar tijdens andere gelegenheden. Bij ons kan je  terecht voor een kostuum, trouwkostuum, smoking of trouwpak.

Bij ons staat de bruidengom centraal....

Je trouwpak kiezen is een speciale ervaring. Wij willen deze dag dan ook onvergetelijk maken, het gaat immers om het belangrijkste pak dat je ooit zal dragen. Onze ervaren stylisten kleden je van top tot teen, terwijl jij van een drankje geniet met je getuigen of vrienden. Vandaag staat niet de bruid, maar de bruidegom centraal!


We zoeken samen naar de look die bij jou en je persoonlijkheid past. Van klassiek tot modern of dandy…Kom vrijblijvend eens langs om  onze trouwkostuum Collectie trouwpakken heren te bekijken en te passen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we enkel op afspraak. Je bent van harte welkom in onze winkel in Lommel.

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Get your weddingdeal!

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!