fbpx

Wat zijn de mooiste kleuren trouwpakken?

Staat over een paar maanden jullie grote dag op de planning? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een geschikt trouwpak. Daarvoor ben je bij Topsuits aan het juiste adres. Wij bieden fraaie trouwpakken tegen een betaalbare prijs aan.

 

Bovendien hanteren wij bewust een divers aanbod. Zo tref je in ons aanbod verschillende stijlen (Casual en chic bijvoorbeeld) aan, maar ook trouwpakken in allerlei kleuren. Wat nou de mooiste kleur voor een trouwpak is, hangt van enkele facetten af.

Staat over een paar maanden jullie grote dag op de planning? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een geschikt donkergroen trouwpak. Daarvoor ben je bij Topsuits aan het juiste adres. Wij bieden fraaie trouwpakken tegen een betaalbare prijs aan.

 

Bovendien hanteren wij bewust een divers aanbod. Zo tref je in ons aanbod verschillende stijlen (Casual chic bijvoorbeeld) aan, maar ook trouwpakken in allerlei kleuren. Wat nou de mooiste kleur voor een trouwpak is, hangt van enkele facetten af.

Je haarkleur en huidskleur 

Kom je bij ons in de winkel terecht, staat één van onze specialisten graag voor je klaar. Eén van de eerste dingen die onze specialist doet, is naar je huidskleur en haarkleur kijken. Aan de hand van deze kleuren wordt voor de specialist al snel duidelijk welke kleuren afvallen.

 

Ben je bijvoorbeeld erg licht van kleur? Of heb je heel lichtblond haar? In dergelijke gevallen is de keuze voor een lichtgekleurd trouwkostuum, bijvoorbeeld zandkleur, niet logisch. Die kleur past namelijk niet al te goed bij bijvoorbeeld het blonde haar.

 

In plaats daarvan zal onze specialist een donkere kleur voorstellen. Dit hoeft niet direct zwart te zijn, maar kan bijvoorbeeld donkergroen of donkerblauw zijn. Sowieso zijn groene trouwpakken en blauwe trouwpakken de afgelopen jaren erg in trek!

Je persoonlijke voorkeuren

Uiteraard zijn je persoonlijke voorkeuren het allerbelangrijkste. Had je bijvoorbeeld ooit de droom om een groen trouwpak te nemen? Of had je juist de droom om in een stijlvol, zwart pak te trouwen? Indien je dergelijke voorkeuren hebt, raden wij je aan om deze te volgen.

 

Hierbij is het vooral van belang dat je een trouwpak in die kleur past. Op het moment dat je het pak daadwerkelijk aan hebt, zie je pas hoe het echt staat. Mogelijk valt het toch ietwat tegen, waardoor je beter ervoor kunt kiezen om naar een andere kleur uit te kijken.

Combinatie van voorkeuren & passen

In onze ogen komt het aan om een combinatie van facetten. Zo spelen je voorkeuren een cruciale rol, maar is het ook zaak om verschillende trouwpakken te passen. Onze specialisten raden je altijd aan om meerdere kleuren trouwpakken te passen. Alléén op die manier zie je hoe een bepaalde kleur bij je staat.

 

Bij ons ben je vrij om zoveel trouwpakken te passen als je zelf maar wilt. Onze specialisten adviseren én helpen je graag op dit gebied. Ook voorzien wij je graag van inspiratie en handige tips. Als je naar ons aanbod kijkt, zie je in ieder geval direct dat je heel veel keuze bij ons hebt.

Kleur van je overhemd

Niet alleen de kleur van je trouwpak is van belang, maar ook de kleur van je overhemd. Wist je namelijk dat de kleur van je overhemd moet passen bij de kleur van de trouwjurk van je partner? Zorg er daarom voor dat je weet welke kleur de trouwjurk van je partner heeft. Wil je dit liever niet weten? Zorg er dan voor dat een familielid of vriend dit weet en kom met haar/hem naar onze kostuumwinkel toe. Samen kunnen we dan het mooiste pak + overhemd uitkiezen! Kies de mooiste kleuren trouwpakken die bij jou passen!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!