fbpx

Casual chic herenkleding voor een bruiloft kopen?

De kans is vrij groot dat je de term casual chic ergens hebt zien staan, je bent nu eenmaal niet voor niets hier op de site terecht gekomen. Casual chic is een stijl die bij iedere man terug zou vinden moeten zijn in zijn kledingkast. Maar wat is het nu precies? En aan wat voor soort outfits kan je denken bij casual chic heren? Dat zijn precies de vragen die wij in dit artikel zullen beantwoorden, lees dus snel verder!

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

 

Dresscode casual chic

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin, wat is casual chic trouwkostuum ? Casual chic heren is een dresscode die we ook wel kunnen vergelijken met casual of casual smart. We zien de laatste tijd dat er steeds meer mannen zijn die hun kledingstijl naar het volgende niveau willen tillen. Dit is dan ook precies waar casual chic voor bedoeld is. Het gaat hier om kleding die op de eerste plaats lekker zit, dit is dan ook waar het casual onderdeel vandaan komt. Op de tweede plaats komt dan de stijl, en dat verkaart de chic in casual chic.

Kom professioneel over met casual chic

Het chic onderdeel ziet op een chic detail. Deze combinatie zorgt ervoor dat je tijdens het werk toch professioneel over zal komen, zonder dat je hiervoor allerlei onpraktische kleding aan hoeft te doen. Het ziet er verzorgd uit, hierdoor zal je zeker wat complimenten krijgen over jouw nieuwe kledingstijl. Casual chic is een must voor de mannen die wel eens een keer iets anders aan willen doen. 

Casual Chic Trouwen

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

 

Casual chic heren kleding, ook iets voor jou?

Durf jij casual chic gekleed te gaan naar je werk of op straat? Mannen die goed voor de dag willen komen kunnen tegenwoordig bijna niet meer om casual chic herenkleding heen. Met casual chic herenkleding kan je naar hartelust combineren en mixen & matchen. Daarnaast is het praktisch, want je kunt het op je werk dragen zonder in een driedelig pak te verschijnen en het is comfortabel, zodat je na je werk je niet uit je kostuum hoeft te hijsen. 

 

Bij Topsuits weten we precies hoe wij jou een casual chic heren outfit kunnen aanmeten. Je hebt bij Topsuits dan ook een ruime keus uit mooie overhemden, pantalons en stijlvolle accessoires als riemen, bretels en stropdassen om jouw casual chic heren kleding look te complementeren. 

Wat voor soort kleding kan je aandoen bij casual chic heren kleding?

Mannen die graag casual chic gekleed willen gaan zullen ontzettend veel opties hebben om uit te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een katoenen broek te dragen in combinatie met een sportief shirt of met een stijlvol overhemd. Of je kunt kiezen voor de donkere jeans in combinatie met een wit T-shirt en een blazer, dit is een casual chic outfit waar je nooit mee de fout in kunt gaan. Bij het dragen van casual chic gaat het er vooral om dat je de balans weet op te zoeken tussen casual en chic, dit is dan ook zo mooi aan deze stijl. Het is niet zo raar dat steeds meer mannen dit op de werkvloer dragen. Je oogt professioneel zonder dat je gelijk een heel driedelig trouwpak of trouwkostuum aan hoeft te trekken. Daarnaast mag je met casual chic heren kleding ook buiten gezien worden!

Breng jouw casual chic heren kleding outfit naar het volgende niveau

 


De beste manier om jouw casual chic outfit te voorzien van een leuke toevoeging is door te kiezen voor een accessoire. Er zijn echt talloze soorten accessoires waar je voor kunt gaan. Een goede riem is altijd een leuke optie, ook al zal deze niet altijd goed te zien zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een sportief horloge bij te doen, op die manier breng je dit contrast nog wat beter aan. De keuze ligt geheel bij jou, door te kiezen voor casual chic zal je altijd verzorgd over straat kunnen gaan. Zonder dat mensen gelijk denken dat je ‘under of overdressed’ bent. Casual chic is een must voor de moderne man die respectabel voor de dag wilt komen!

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!