fbpx

Het perfecte trouwpak bij een bohemian bruiloft

Bij het organiseren van een bruiloft kun je uit tal van thema’s kiezen. Gaat jullie voorkeur uit naar een bohemian bruiloft? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een bohemian style trouwpak. Met een bohemian style trouwkostuum steel je sowieso de show op je bruiloft.

Bij het organiseren van een bruiloft kun je uit tal van thema’s kiezen. Gaat jullie voorkeur uit naar een bohemian bruiloft? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een bohemian style trouwpak. Met een bohemian style trouwkostuum steel je sowieso de show op je bruiloft.

Wat kenmerkt een boho bruiloft?

In de afgelopen jaren is een boho bruiloft tot een ware trend uitgegroeid. Dit is onder meer te danken aan het unieke karakter van zo’n bruiloft. Bij een boho bruiloft vallen onder meer de vele bloemen, het kleurgebruik en de relaxte sfeer op.

 

Met name de relaxte sfeer is een belangrijk kenmerk van een bohemian bruiloft. Om deze sfeer te creëren, zou je ten eerste voor een passende locatie moeten kiezen. De locatie zou al sfeer uit moeten ademen en zou in een boho style aangekleed moeten kunnen worden.

 

Sowieso is het leuk om de locatie volledig aan te kleden. Hierbij kun je denken aan fraaie veldbloemen, aan slingers met lampen door de gehele locatie heen en aan vuurkorven.

Welk trouwpak past bij een boho bruiloft?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is een boho bruiloft uniek. Dit geldt niet alleen voor de bruiloft zelf, maar ook voor je trouwpak. Als je een bohemian style trouwpak wilt kopen, zou je absoluut niet voor een classy pak moeten gaan. Op een boho bruiloft past een klassiek pak absoluut niet. Nee, het advies is juist om voor een modieus en trendy trouwpak te kiezen. hierbij kun je denken aan een linnen pak in een fraaie natuurtint of aan een pak van geweven stof.

 

Bij een bohemian trouwkostuum denken we ook direct aan fraaie kleuren. Je kunt hierbij denken aan oranje, aan terracotta, aan mintgroen, aan lichtblauw of aan een natuurtint. Op een bohemian bruiloft hoef je niet voor een ‘standaard’ trouwkostuum te kiezen. Je kunt ook kiezen voor een broek met een hogere pasvorm. Daarbij kun je eventueel ook nog voor bretels kiezen.

 

Bij een trouwpak voor een bohemian bruiloft zou je dus out-of-the-box moeten denken. Mocht je echt de show willen stelen, is een maatpak Antwerpen een goede optie voor je. Wij horen graag je wensen aan, waarna wij een prachtig bohemian trouwkostuum voor je op maat maken.

Afsluitende tip voor een bohemian style trouwkostuum

Bij een ‘normaal’ trouwpak heb je met de nodige ongeschreven regels te maken. Bij een bohemian style trouwkostuum is daar een stuk minder sprake van. Je kunt gewoon eens variëren met accessoires, met een net iets andere samenstelling of met een net iets andere broeklengte. Kom gerust in onze winkel langs en laat je adviseren/informeren door een specialist!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!