fbpx

Heren kostuum in Antwerpen?

> Uitgebreide collectie
> Gemoedelijke sfeer
> Snel geholpen, maar wel met service!
> Alles onder één dak!

Heren kostuum Antwerpen

Een goed pak zou bij iedere man in de kast moeten hangen. Of je nu een pak nodig hebt voor je werk of dat je op zoek bent naar een kostuum voor heren in de regio Antwerpen, een goed mag nooit ontbreken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken van ieder soort pak. Door te kiezen voor een kostuum heren in Antwerpen/Lommel van Topsuits weet je zeker dat je de beste kwaliteit in handen hebt. Wij zullen je in dit artikel wat meer laten zien over wat bij voor je kunnen betekenen voor een kostuum heren in regio Antwerpen!

Op zoek naar een maatpak voor heren?

Het laten maken van een maatpak is echt een van de meest bijzondere dingen die je maar kunt laten doen. Het gevoel wat je krijgt wanneer je een pak aanhebt wat tenminste echt past bij jouw lichaam is onbeschrijfelijk. Dit is dan ook de reden dat het laten maken van een pak op maat gezien moet worden als  een investering. Door langs te komen bij Topsuits weet je dat je voor een geruime tijd vooruit kunt met jouw pak, hierdoor heb je een pak wat je altijd weer met plezier aan zal trekken in de ochtend.

"Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!"

Hemden van Topsuits op maat

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het op maten laten maken van een pak of een kostuum heren in regio Antwerpen, wij zijn namelijk ook inzetbaar voor het maken van jouw hemden in 4 pasvormen. Een fout die veel mannen maken is dat zij niet goed letten op de maat van het hemd wanneer ze het kopen in de winkel. Hierdoor kunnen er twee dingen gebeuren: of het overhemd zit te strak, of hij zit juist veel te los. Door jouw hemden de juiste maat te kiezen, zal je hier nooit meer last van hebben, de hemden zitten dan namelijk als gegoten. Dit maakt het dan ook echt múst voor iedereen die respectabel op de werkvloer moet verschijnen.

Lorenzo Elias

Voor een pak op maat aan een degelijke prijs moet je hier zijn. Bij dit alles zit dan ook nog eens een fantastische service inbegrepen. Ons zien jullie zeker terug! 

Tom van Aarle

Super goed geholpen. Verkoopster wist waar ze het over had, ik ben echt mega blij met mijn pak. Dikke aanrader. Ik was zoals altijd weer eens te laat om mijn pak te regelen, maar gelukkig is door de verkoopster alles toch nog op tijd goed gekomen.

Patrick

Zeer vakkundig en vriendelijk.
Voldoende keuze, prima advies en ook de prijzen zijn schappelijk.
Daarnaast was men erg medelevend n.a.v. de bijzondere situatie waarin wij als aanstaand bruidspaar verkeerde. Nogmaals onze dank voor jullie service!

Trouwkostuum heren – kwaliteit voor een lage prijs

Waar wij van Topsuits ons nog altijd voornamelijk mee bezig weten te houden is het ontwerpen van een kostuum voor heren in de regio Antwerpen. Wanneer je kiest voor een trouwkostuum mannen van Topsuits dan weet je dat je in een keer klaar zal zijn. Voor de prijs die je betaald voor een heren trouwkostuum krijg je alles wat je maar nodig hebt, van de strik tot aan de schoenen, van de bretels tot aan de sokken. Daarnaast is er voor iedere bruidegom een passend pak te vinden, of je nu voor een donkergroen trouwpakbohemian chic of een smoking kiest, wij hebben alle soorten trouwpakken in onze collectie!

 

Tijdens de afspraak luisteren we altijd goed naar wat je voor ogen hebt voor jouw speciale dag, dit proberen wij om te smelten tot een prachtig trouwpak.

 

Je vindt onze kostuum winkel in Lommel. Door deze prettige locatie zijn ook de mensen uit Antwerpen in staat om voorzien te zijn van een prachtig pak voor een zeer schappelijke prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor het maken van een kostuum voor heren in de regio Antwerpen, de koffie staat altijd klaar!

Untitled-6

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!