fbpx

Trouwpak doordragen naar andere gelegenheden

Je trouwpak is één van de meest bijzondere kledingitems in je garderobekast. Het is een pak dat je op de mooiste dag van je leven hebt gedragen (of gaat dragen), maar het is ook een pak dat je op andere dagen kunt dragen. Zeker als je voor een casual chic trouwpak kiest, kun je veel kanten op met je trouwkostuum.

Je trouwpak is één van de meest bijzondere kledingitems in je garderobekast. Het is een pak dat je op de mooiste dag van je leven hebt gedragen (of gaat dragen), maar het is ook een pak dat je op andere dagen kunt doordragen. Zeker als je voor een casual chic trouwpak kiest, kun je veel kanten op met je trouwkostuum. Je trouwpak doordragen naar andere gelegenheden doe je op deze manier! 

Op welke dagen kun je je trouwpak nog meer dragen?

Heb je binnenkort een bruiloft van bijvoorbeeld een vriend of vriendin op het programma staan? Dan kun je overwegen om op die dag je trouwkostuum te dragen. Dit is mogelijk ietwat dubieus, aangezien het niet om jóuw bruiloft gaat.

 

Wil je echter geld besparen? Dan kan het een prima optie zijn om gewoon je eigen trouwkostuum te dragen. Om hier nog enige variatie aan te geven, zou je kunnen kiezen voor een andere kleur stropdas. Ook kun je kiezen voor andere manchetknopen.

 

Word je als getuige of als beste man voor een bruiloft gevraagd? Dan kun je uiteraard ook je trouwpak doordragen.

Op kantoor

Een andere optie die je hebt, is om je trouwpak naar kantoor te dragen. Mocht je een belangrijke vergadering op het programma hebben staan, wil je uiteraard goed voor de dag verschijnen. Dat doe je absoluut als je je fraaie trouwkostuum draagt.

 

Lijkt het je wel wat om je kostuum naar kantoor te dragen? Houd er dan wel rekening mee dat een dergelijk kostuum iets té netjes kan zijn. Voor op kantoor kun je beter voor een casual chic men pak kiezen. Mogelijk is dit iets waar je bij het aankopen van je trouwpak alvast rekening mee kunt houden.

Luxe diner

Heb je binnenkort een luxe diner op het programma staan? Of heb je een uitnodiging voor een luxe feest ontvangen? Dit zijn prima redenen om je trouwpak weer uit de kast te halen. Op een luxe diner of feest komt het aan op je outfit en op je stijl. Grote kans dat je met je trouwkostuum de show weet te stelen op het diner of tijdens het feest.

 

Bij zo’n diner kun je ook eens variëren met je trouwpak. Je hoeft bijvoorbeeld niet per sé voor een driedelig pak te gaan. Je kunt ook het gilet onder het pak vandaan halen, waardoor het pak een meer casual uitstraling heeft.

 

Al met al kun je je trouwpak tijdens de nodige gelegenheden dragen. Ga wel goed voor jezelf na of je hier wel behoefte aan hebt. Of dat je je trouwpak alléén op je bruiloft wilt dragen. Mocht je het pak ook tijdens andere gelegenheden dragen, is het advies om te variëren met bijvoorbeeld het overhemd en stropdas.

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!