fbpx

Heren kostuum uitverkoop - Van 20, 30 tot wel 50% korting!

  • Blauwe kostuums

  • Groene pakken

  • Bordeaux rode trouwkostuums
  • Casual chic
  • Overhemden

  • Dassen

  • Gilets

  • schoenen


Kortom, alles wat je nodig hebt om te stralen als bruidengom. De heren kostuum uitverkoop is toepasbaar op de gehele collectie (exclusief de weddingdeal)!

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Onze kostuumwinkel

Verhuizingsuitverkoop!!!

Yes, wij gaan verhuizen naar de kerstraat. Daarmee zullen we een A-locatie krijgen in het centrum op de kerstraat 28A in Lommel.  Bruidsmodeland gaat weer terug naar de Bruidsmode Outlet en wij zullen ons enkel en volledig focussen op de herenmode en bruidsmode voor mannen. Onze casual chic collectie breiden we uit. De winkeloppervlakte omvat ongeveer 200m2, allemaal op de begane grond. Dat betekent dat ook minder valide mensen probleemloos bij ons kunnen shoppen. Naast een kostuumwinkel kun je ook bij ons terecht voor de dagelijkse herenmode. Bij ons kun  je altijd rekenen op goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Extra veel korting

Omdat wij gaan verhuizen geven we extra veel korting op heel onze collectie trouwpakken. Bij ons is heren kostuum uitverkoop met wel 20, 30 of 50% korting. En onze prijzen zijn al super scherp. Kun je nagaan wat je dan nog voor extra korting krijgt!

Van riemen, schoenen, blouses tot aan complete trouwpakken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken je outfit helemaal af en zorgen dat jij je comfortabel voelt op die grote dag!

Onze trouwkostuums zijn ook daarna perfect draagbaar tijdens andere gelegenheden.  e

Maak een afspraak

Je trouwpak kiezen is een speciale ervaring. Wij willen deze dag dan ook onvergetelijk voor je maken.

 

Advies en styling door onze ervaren stylisten

Onze ervaren stylisten kleden je van top tot teen, terwijl jij van een drankje geniet met je getuigen of vrienden. Vandaag staat niet de bruid, maar de bruidegom centraal!

We zoeken samen naar de look die bij jou en je persoonlijkheid past. Van klassiek tot modern of dandy…Kom vrijblijvend eens langs om  onze trouwkostuum Collectie trouwpakken heren te bekijken en te passen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we enkel op afspraak. Je bent van harte welkom in onze winkel in Lommel.

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Get your discount now!

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!

Maak vandaag nog een afspraak voor de grote heren kostuum uitverkoop!