fbpx

Trouwpakken trends van 2021!

- BLOG

Moet jouw aanstaande echtgenoot nog een trouwkostuum of smoking kopen? Schuif hem dan deze trouwpakken trends van 2021 onder zijn neus, zodat je zeker weet dat hij er modieus bij loopt op de grote dag! Uiteraard moet je altijd kiezen voor iets dat 100% bij je past en niet klakkeloos de mode volgen. Daar kunnen wij je bij helpen, kom gerust eens langs in onze winkel voor heren kostuums nabij Antwerpen!!

Scoor jouw trouwpak bij Topsuits

De kans bestaat dat jouw toekomstige man de trends in bruidsmodeland niet op de neus volgt. En dat geeft ook niet! Topsuits is er om jouw echtgenoot te helpen een trouwkostuum voor heren uit te zoeken. Laten daarvoor eerst eens kijken naar de huidige trends!

blauw pak met donkerblauw gilet
trouwerij groep

Pastelkleurige trouwkostuums 

Trouwpakken met pastelkleuren waren vorig jaar al in de mode en dit jaar nog steeds. Ook volgend jaar zal de pasteltint trending zijn, dus je hoeft niet bang te zijn dat het snel uit de mode raakt. Je kunt gerust een pastel pak kopen voor volgend jaar, als je dan pas trouwt. Iets te heftig? Kies dan voor alleen een jasje of enkele accessoires in pastelkleuren. 

Driedelig trouwpak

Een trouwkostuum met gilet en jasje ziet er heel chique uit. Je kunt het jasje ook uittrekken, dan ontstaat er een meer casual look. Het driedelige trouwpak biedt veel variatie en ruimte voor een persoonlijke touch aan je kostuum. 

Loose fit trouwkostuum

Heel lang was de Italiaanse ‘slim fit’ in de mode, maar laten we eerlijk zijn: deze fitting is lang niet weggelegd voor elke soort man. Gelukkig is er nu een andere fitting trending en dat is de ‘loose fit’. De pasvorm is losser (maar zeker niet te groot) en zit erg comfortabel. Bovendien zijn dit soort pakken een stuk vergevingsgezinder als je niet perfect strak in je lijf zit. 

Shop trouwpak + accessoires in onze kostuumwinkel

Bij Topsuits in België kun je jouw trouwkostuum of trouwpak en alle benodigde accessoires vinden. Onze stylisten helpen je graag met het vinden van het juiste pak. Vanwege de grote voorraad is het handig om een afspraak te maken, anders zie je misschien door het bos de bomen niet meer! Neem contact op om een pasafspraak te plannen en wie weet zien we jou snel in een flitsend pak. 

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!