fbpx

Wanneer moet ik mijn trouwkostuum uitzoeken?

Veruit de meest gestelde vraag; ‘’Wanneer moet ik mijn trouwkostuum kopen?’’ Het kopen van een trouwkostuum is natuurlijk een bijzondere gelegenheid. Een trouwkostuum, draag je eigenlijk maar één dag. Toch heb je het je hele leven aan op je trouwfoto. Bij Topsuits staan we klaar met het juiste advies voor het uitzoeken van je trouwpak!

 

  • Uitgebreide Collectie

  • Gemoedelijke sfeer

  • Snel geholpen, maar wel met service!

  • Alles onder één dak!

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Wanneer kom je langs voor je trouwpak?

Wij adviseren 3 maanden van tevoren langs te komen. Op deze manier heb je de alle ruimste keuze, zo bestaat er de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen bij de fabriek, retouches uit te voeren, en indien nodig de laatste correcties nog uit te kunnen voeren voor een perfect passend trouwkostuum voor joúw grote dag. De trouwdag. Wel raden we je aan na het afspelden er op te letten dat je stabiel blijft in het gewicht. Mocht je toch om welke reden dan ook toch van gewicht te zijn veranderd? Dan kom gerust nog even langs, we bekijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk hebben we ook een grote voorraad trouwkostuums, dus ook voor huwelijken op zeer korte termijn zijn er mogelijkheden.

Foto accessoires van bruidengom

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Hoe werkt het kopen van een trouwkostuum bij Topsuits​

Voor het uitzoeken van een trouwkostuum adviseren we een afspraak te maken, hoewel dit niet verplicht is. We nemen even de tijd om te bekijken waar je naar opzoek bent. Dan gaan we een selectie maken van een aantal kostuums die passen bij jouw als bruidegom, het jaargetijde van de trouwerij, het thema van de bruiloft etc. Vervolgens gaan we deze stuk voor stuk passen, we nemen hier rustig de tijd voor en jagen zeker niet op.

Hoeveel mensen kan ik meenemen bij het uitzoeken van een trouwkostuum?

Natuurlijk is het mogelijk om bij het uitzoeken van je trouwkostuum een aantal mensen mee te nemen. Om het voor jezelf niet te moeilijk te maken vragen we je dit aantal te beperken tot 3 personen. Wanneer je een grote groep meeneemt is de kans een stuk kleiner dat iedereen het mooi vind, waardoor je het voor jezelf ook moeilijker maakt het juiste trouwkostuum te kiezen. Natuurlijk mag het wel, het is een advies.

Maatpak van Topsuits

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!