Na de trouwdag verdwijnt je trouwkostuum vaak in de kast en wordt nog zelden gedragen. Je trouwcolbert kun je echter prima dragen op je favoriete jeans. Wil je netjes voor de dag komen, maar is een pak te chic? Kies dan voor een trouwcolbert. Een stijlvolle combinatie voor bijna elke gelegenheid. 

Hoe formeler de gelegenheid, hoe netter de combinatie

Voor bijna elke gelegenheid is er een colbert op jeans combinatie. Hoe formeler de gelegenheid, hoe netter je deze combinatie draagt.  Bij een minder formele gelegenheid draag je bijvoorbeeld een basic zwart of wit T-shirt onder je colbert, met een sportieve jeans en sneakers. Sollicitatie? Draag dan een net overhemd onder je colbert in combinatie met een jeans zonder wassingen.

Draag je trouwpak onder je colbert

Draag ook je gilet van je trouwpak eens onder je colbert. Een bijpassend gilet in combinatie met een sportieve jeans geeft je outfit een verassende twist. Wil je netjes voor de dag komen maar draag je liever geen stropdas? Met een pullover maak je van een jouw outfit in een stijlvol geheel. Een pullover over je overhemd is daarnaast ook nog eens een heerlijk warme combinatie om te dragen onder je trouwcolbert.

Draag een coltrui onder een jasje

Een coltrui is ook prima onder je jasje te dragen. Kies voor een passende kleur bij het colbert en combineer deze look met een stoere boot, of casual veterschoenen. Een overhemd zonder stropdas kun je uiteraard ook prima onder je colbert dragen. Laat de bovenste knoopjes open voor een nonchalante look en combineer deze outfit ook eens met een chino. deze broek is iets netter dan een spijkerbroek, maar niet zo formeel als een pantalon. Natuurlijk is het belangrijk dat de outfit bij jou past en dat je er goed in voelt. Zo zie je dat de mogelijkheden eindeloos zijn.