fbpx

Trend micro wedding - een kleine bruiloft

- BLOG

De trend begon zo’n twee jaar geleden. Steeds meer mensen kregen de behoefte aan een kleinschalige bruiloft. Geen grote gezelschappen, dat was met de maatregelen vaak ook niet mogelijk, maar gezellig met een klein groepje mensen het huwelijk vieren. Het kreeg zelfs een speciale naam; een micro wedding.

Wat is een micro wedding?

De naam zegt het eigenlijk al. Een micro wedding staat voor een kleine bruiloft. Het kan zelfs zo klein zijn dat je minder dan 30 gasten uitnodigt.Klein en fijn. Er kunnen verschillende redenen zijn om een bruiloft klein te willen vieren. Misschien is er geen budget voor een groot feest, misschien heb je niet zoveel gasten die je kunt uitnodigen (bijvoorbeeld wanneer een deel van de familie in een ander land woont) of misschien vind je het gewoon veel fijner om een klein clubje te hebben. Je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe je bruiloft wilt vieren. Trek je mooie trouwkostuum aan. Het is jouw dag!

 

De voordelen van een micro wedding

Een kleine bruiloft heeft verschillende voordelen. Het geeft je in ieder geval veel vrijheid in de locatie keuze. Met een kleiner gezelschap kun je op meer plaatsen terecht. Je kunt ook wat creatiever zijn in je locatiekeuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in de dierentuin of al varend trouwen op een luxe boot.

 

Verder heb je zelf als bruidspaar ook meer aandacht voor al je gasten. Je hebt voldoende tijd om ze gedurende de dag of het diner allemaal persoonlijk te spreken. Heel gezellig en het zorgt ook direct voor een hele intieme band met je gasten.

 

Om de gastenlijst samen te stellen zul je alleen die mensen uitnodigen die je echt graag op jouw dag wilt zien. Geen verplichtingen van gasten die je ‘hoort’ uit te nodigen, maar waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Dat is ook een fijn voordeel.

 

 

Tenslotte geeft een kleine bruiloft je ook meer keuze waar je budget aan wilt besteden. Je kunt voor minder geld gaan trouwen of juist per gast meer besteden aan luxe zaken. Een mooi vijfsterren diner, exclusieve bedankjes of met het hele gezelschap samen ergens overnachten.

En vergeet ook jezelf niet. Kies bijvoorbeeld voor een exclusief trouwpak en prachtige trouwjurk zonder concessies. Zo wordt het perfect genieten.

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!