fbpx

Last minute bruiloft? Snel trouwen in 2023?

We leven in een onzekere tijd en dat betekent dat steeds meer mensen last-minute beslisslingen nemen. Dat geldt dus ook voor ’trouwen’.  Er zijn veel mensen die besluiten om dit jaar te trouwen in plaats van 2023.

Of je nu over 3 maanden trouwt, 3 weken of volgende week…Al onze trouwpakken en kostuums zijn op voorraad. En onze voorraad is groot en wij garanderen dat jij slaagt. 

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Alle moderne stijlen en kleuren te koop

Bij Topsuits ben je aan het juiste adres voor de meest voordelige trouwkostuums van de hoogste kwaliteit die je maar kunt vinden. 

Bij ons kun je terecht voor blauwe trouwpakken, groene pakken heren, casual chic, bohemian stijl en nog veel meer. Wij hebben A-kwaliteit pakken voor voordelige prijzen. 

Het is tijd om eens wat meer te laten zien over de aankoop van een trouwkostuum bij Topsuits!

  • Uitgebreide Collectie

  • Gemoedelijke sfeer

  • Snel geholpen, maar wel met service!

  • Alles onder één dak!

Groot of klein budget?

Bij ons vind je trouwkostuums vanaf  € 425,- en onder de € 1100,-. Al onze pakken zijn van A-merken an van top kwaliteit. 

Een greep uit onze collectie trouwkostuums heren vind je online!

Snel trouwen? Neem je trouwpak meteen mee in jouw maat

Je gaat op korte termijn (ja, dit jaar nog) trouwen en je bent op zoek naar een trouwpak die je direct kunt meenemen.  Pronto! In klassieke dure kostuumwinkels zeggen ze overal hetzelfde: je moet minstens een jaar van tevoren langskomen.

Maar waarom?  Omdat de meeste kostuumwinkels op bestelling werken en er vaak van 1 trouwpak maar één exemplaar is in één maat.  Ja, ik hoor je al denken… Ik heb eigenlijk NU een trouwpak nodig. Kan dat niet sneller en makkelijker?

Jawel hoor. Want bij Topsuits kun je pakken en kostuums uit de winkel kopen. Al onze moderne trouwpakken zijn direct verkrijgbaar in de maten 46 t/m 62. 

Het maakt dus niet uit welke maat je hebt, bij ons kun je jouw droompak gewoon passen en direct meenemen. Zero stress dus, fijn he?!

Trouwkostuum trends 2023

  • Een driedelig trouwkostuum – Een driedelig pak is toch wel erg bijzonder om te zien. Bij een driedelig pak weet je zeker dat je er op jouw trouwdag echt als een heertje bij zal lopen. Een driedelig pak is in tegenstelling tot een normaal tweedelig pak echt uniek, niet zoveel mannen dragen er een. Door te kiezen voor een driedelig pak zal je goed kunnen spelen met de verschillende soorten kleuren en soorten. Zo is het mogelijk om een ander soort kleur vestje te nemen in combinatie met de rest van de pak, denk bijvoorbeeld aan een ruit in combinatie met een egaal pak. Hierdoor ben je in staat om jouw trouwkostuum net even iets persoonlijker te maken
  • Slim fit trouwkostuum – Veel mannen vinden dat pakken al snel erg los gaan zitten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, vandaar dat we de laatste tijd steeds vaker de slim fit trouwpakken terugvinden in de winkel. Zo hebben wij van Topsuits enkele prachtige slim fit pakken die perfect aansluiten op het lichaam. Deze trouwkostuums zijn ideaal voor dunnere of gespierdere mannen, zij zien er hierdoor tiptop in orde uit tijdens hun trouwdag.
  • Een opvallend trouwkostuum – Deze optie is alleen geschikt voor de mannen die het niet erg vinden om op te vallen. Je kunt ervoor kiezen om een trouwkostuum te laten maken wat echt de aandacht zal pakken. Zo zijn er meer dan genoeg verschillende soorten kleuren of printjes waar je voor kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een rood trouwpak of een groen trouwpak? Je kunt het zo uitbundig maken als je zelf wilt, dit maakt het dan ook zo bijzonder.
  • Kostuums voor de grooms – Dit is niet echt een trouwpak voor de mannen die trouwen, maar voor de mannen die aanwezig zijn bij jouw bruiloft. Het is ontzettend leuk wanneer alle grooms hun pakken op elkaar afstemmen, dit is een unieke manier om te laten zien dat je er samen voor staan. Kies bijvoorbeeld zelf voor een blauw pak en laat alle grooms een wit pak dragen. Door de lage prijzen van Topsuits kunnen alle groos ook van een prachtig pak voorzien zijn

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Wat voor kleur voor het trouwkostuum

Mannen die op zoek zijn naar een trouwkostuum zullen voor een keuze staan, wat voor kleur wil je graag hebben? Zoals je hierboven al hebt gezien is het mogelijk om te kiezen voor een zeer opvallend trouwkostuum, als bijvoorbeeld een trouwpak groen, echter is het natuurlijk ook mogelijk om voor een iets subtielere kleur te kiezen. Zo is een blauw trouwkostuum altijd een uitstekende optie, blauw is nu eenmaal de kleur van vrede en van liefde. Met blauw kan je ook nog eens alle kanten op, je kunt kiezen voor marine blauw, baby blauw en nog veel meer mogelijke soorten blauw. Dit is dan ook de reden dat zoveel mannen kiezen voor een blauw trouwpak.

Naast blauw zal je ook nooit de fout in kunnen gaan met een grijs of een zwart trouwpak. Dit is een eenvoudige manier om te kiezen voor de authentieke kleuren voor het trouwen. Ook voor een grijs trouwpak zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Zo kan je bij een grijs trouwpak vrijwel ieder mogelijk soort printje kiezen wat je maar wilt. Het handigste is om gewoon even een afspraak in te plannen met Topsuits, dit is de enige manier om te zien wat wij je allemaal te bieden hebben.

Trouwpak op maat laten maken

Als het aankomt op de aanschaf van een trouwkostuum dan wil je het liefst hebben dat alles perfect past, wij van Topsuits begrijpen dit maar al te goed. Dit is dan ook de reden dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het laten vermaken van alle mogelijke soorten trouwkostuum. Wanneer je langskomt bij ons voor een afspraak dan zullen wij altijd het pak geheel op maat maken. Met behulp van eenvoudige pinnetjes kunnen we jouw trouwkostuum precies aan laten sluiten bij jouw pak. Dankzij een trouwkostuum op maat weet je dat je voor jouw bijzondere dag tenminste iets aan hebt waar je met voldoende zelfvertrouwen in rond zult lopen. Voor het maken van een afspraak kan je hier op de site veel meer informatie terugvinden, zoals informatieve blogs over het trouwpak en alles wat daar bij hoort! Kijk dit dus zeker even.

 

Topsuits is onderdeel van De Bruidsmode Outlet en Bruidsmodeland.

 

Kom vandaag nog langs bij Topsuits voor een prachtig trouwpak

Wij vinden het belangrijk dat iedere man in staat zou moeten zijn om op zijn trouwdag er stralend bij te lopen. Wij staan bekend om onze voordelige prijzen, een geweldig trouwkostuum bij Topsuits is echt niet zo moeilijk als je zou denken. Het op maat laten maken is altijd is altijd intern beschikbaar tegen lage tarieven, hier hoef je dus niet meer naar om te kijken. Neem vandaag nog een kijkje bij onze contactpagina en plan zo snel mogelijk een afspraak in. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw bruiloft nog net even iets specialer te maken!

Fotogalerij

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!