fbpx

Topsuits Herenmode nu te vinden op A-locatie in Lommel

- BLOG

Topsuits Herenmode is verhuisd! Wij hebben een nieuwe, prachtige locatie gevonden midden in het centrum van Lommel. Doordat onze winkel nu in een groter pand huist en dus meer winkelruimte heeft, hebben we onze collectie uitgebreid. Zo kan je nu niet alleen bij ons terecht voor de mooiste trouwkostuums, smokings of stijlvolle pakken, maar ook voor de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Ben je op zoek naar een stijlvol overhemd en een paar bijpassende bretels? Of een modern pak in verschillende kleuren? Of handgemaakte Italiaanse designer schoenen, een kekke das? Bij ons vind je alles om stijlvol en representatief voor de dag te komen!

Nieuwe collectie, zelfde werkwijze

Natuurlijk kan je van ons de service verwachten die je al van ons gewend was, onze stylisten zullen met dezelfde persoonlijke aandacht jou helpen met het maken van je keuzes en je helpen met het vinden waar jij naar op zoek bent. Naast ons bestaande collectie van trouwpakken kunnen we je nu ook helpen aan alle soorten trouwkostuums in verschillende kleuren, patronen, stoffen en maten. De herenpakken die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm en een bijzonder hoge mate van draagcomfort. Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met stijlvolle overhemden, bijpassende dassen en heb je uiteraard een ruime keus uit verschillende colberts en gilets.

Waarom Topsuits Herenmode?

Top Suits Herenmode onderscheidt zich van de concurrenten door onze persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en onze stylisten voorzien jou van suggesties en hebben oog voor detail, zodat jij de juiste en weloverwogen keuze(s) kunt maken. Een mooi, stijlvol, goed zittend pak koop je niet in vijf minuten! 

 

Onze klanten keren terug voor onze:

 

  • Uitgebreide collectie
  • Gemoedelijke sfeer
  • Gerichte service
  • Persoonlijke aanpak

Kom gezellig op de koffie!

Breng eens een bezoekje aan onze nieuwe vestiging in het centrum van Lommel en laat je verrassen door onze ruime aanbod van exclusieve herenmode! Laat je helpen door een van onze stylisten of bekijk ons aanbod op je gemak of er iets voor jou tussen zit. Wij heten je meer dan welkom!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!