fbpx

Je (trouw)colbert dragen op je jeans

- BLOG

Na de trouwdag verdwijnt je trouwkostuum vaak in de kast en wordt zelden nog gedragen. Sonde! zeggen wij bij Topsuits.
Je colbert kun je echter prima dragen op je favoriete jeans. Wil je netjes voor de dag komen, maar is een pak echt te overdreven? Dan is dit een stijlvolle combinatie voor bijna elke gelegenheid.

Vest dragen op een jeansbroek.. Kan dat?

Ja natuurlijk! Voor bijna elke gelegenheid is er een colbert of vest op jeans combinatie. Hoe formeler de gelegenheid, hoe netter je deze combinatie draagt. Bij een minder formele gelegenheid draag je bijvoorbeeld een basic zwart of wit T-shirt onder je colbert, met een sportieve jeans en sneakers.

Sollicitatie? Draag dan een net overhemd onder je colbert in combinatie met een jeans zonder wassingen.

blauw pak met donkerblauw gilet
trouwerij groep

En het gilet?

Draag ook je gilet van je (trouw)pak eens onder je colbert. Een bijpassend gilet in combinatie met een sportieve jeans geeft je outfit een verassende twist. Wil je ècht netjes voor de dag komen maar vind je die stropdas gedoe? Met een pullover maak je van een jouw outfit in een stijlvol geheel. Een pullover over je overhemd is daarnaast ook nog eens een heerlijk warme combinatie om te dragen onder je colbert.

Trouwens, wanneer je er ècht niet onderuit komt op die stropdas te dragen, hebben wij dé beschrijving voor het knopen van je das!

Coltrui onder het colbert? Ja!

Een coltrui is ook prima onder je jasje te dragen. Kies voor een passende kleur bij het colbert en combineer deze look met een stoere boot, of casual veterschoenen.

 

Een overhemd zonder stropdas kun je uiteraard ook prima onder je colbert dragen. Laat de bovenste knoopjes open voor een nonchalante look en combineer deze outfit ook eens met een chino. Deze broek is iets netter dan een spijkerbroek, maar niet zo formeel als een pantalon.

Natuurlijk is het belangrijk dat de outfit bij jou past en dat je er goed in voelt. Zo zie je dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je je trouwkostuum dus echt niet in een hoes achter in de kast moet hangen!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven!