fbpx

5 Verschillende pakken voor de bruidegom

- BLOG

Ben je op zoek naar een prachtig kostuum heren, maar weet je nog niet goed wat je wil? In deze blog bespreken we vijf verschillende pakken voor de bruidegom ter inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke smoking met vlinderstrik? Of een keer iets anders: een groen of rood trouwpak. Wie weet raak je geïnspireerd! Uiteraard zijn alle trouwkostuums verkrijgbaar in onze kostuumwinkel in Lommel.

Smoking voor bruiloft

De smoking, een echte klassieker en in Amerika immens populair. Als je een pak ziet in een Amerikaanse film, dan is het 9 van de 10 keer een smoking. Je herkent de smoking aan een zwarte broek, traditioneel met een zijden of fluwelen band aan de zijkanten, een wit overhemd en een zwart jasje. Uiteraard mag de bow tie ofwel vlinderstrik niet ontbreken bij een smoking. Wil je ook een smoking kopen? Kom dan langs in onze kostuumwinkel! We hebben al smokings vanaf € 299,-.

Koningsblauwe outfit voor een huwelijk

Smoking met een twist

Vind je de smoking zelf niet bijzonder genoeg, dan kun je altijd kiezen voor een smoking met een twist. In plaats van het traditionele jasje kun je ook kiezen voor een smoking jasje van velours of suède. Dit maakt het net even anders en geeft je bovendien een chique uitstraling.

Dieprood trouwpak of donkergroen trouwpak

Wil je helemaal van de traditionele kleuren afstappen, dan kan je kiezen voor een dieprood of donkergroen trouwkostuum. Krijg je nu meer kerstgevoelens dan dat je aan de bruiloft denkt, kom dan vooral eens langs in onze kostuumwinkel. Wij hebben tientallen kostuums op voorraad in kleuren die verrassend goed staan op de bruiloft!

Trouwkostuum met twee kleuren

Met twee kleuren bedoelen we niet dat we een combinatie maken van het groene en rode pak dat we hierboven beschreven. Tenzij je voor een bruiloft kiest met kerst-thema, natuurlijk. Wat we vaak zien is een lichte kleurnuance in het pak, bijvoorbeeld crèmekleurig met zandkleurig. Opvallender kan ook: een groen jasje met een crèmekleurige broek, bijvoorbeeld.

5 verschillende soorten trouwpakken

Ben je nog op zoek naar een trouwkostuum of smoking? Maak een afspraak en kom naar onze kostuumwinkel nabij Antwerpen. Onze stylisten nemen alle tijd voor je, zodat je het perfecte trouwkostuum kunt vinden. Graag tot ziens!