fbpx

Wat zijn de mooiste kleuren trouwpakken?

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuw trouwkostuum? Als je in ons aanbod kijkt, zie je de nodige soorten trouwkostuums naar voren komen. Je kunt uit meerdere stijlen kiezen, je kunt uit meerdere materialen kiezen en je kunt uit meerdere kleuren kiezen.

De mooiste kleuren trouwpakken – Ben je op dit moment op zoek naar een nieuw trouwkostuum? Als je in ons aanbod kijkt, zie je de nodige soorten trouwkostuums naar voren komen. Je kunt uit meerdere stijlen kiezen, je kunt uit meerdere materialen kiezen en je kunt uit meerdere kleuren kiezen. 

 

Maar, wat is nou de beste of mooiste kleur voor een trouwpak? Dit hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Feit is dat je tegenwoordig – als bruidegom – uit behoorlijk veel kleuren kunt kiezen. In dit artikel bespreken wij graag enkele kleuren  die op dit moment in de mode zijn.

Blauw

Eén van de mooiste kleuren voor een trouwpak is zonder twijfel blauw. Deze kleur staat veel mannen prachtig, is perfect te combineren met een blauw overhemd en biedt veel andere mogelijkheden. Zo kun je een blauw trouwkostuum heren met allerlei soorten/kleuren schoenen combineren.

 

Bijkomend voordeel is dat je tussen veel blauwe tinten kunt kiezen. Ga je het liefste voor een koraalblauw pak? Of heb je toch liever een donkerder gekleurd blauw pak? De keuze is reuze én de keuze is volledig aan jou.

 

Hoe je nou het beste blauwe trouwkostuum uitkiest? Pas gewoon eens meerdere blauwe pakken. Als je meerdere blauwe pakken aangetrokken hebt, zie je direct welke tint jou het mooiste staat. En welke tint jezelf het mooiste vindt.

Groen

Op een bruiloft ben je, samen met je vrouw, uiteraard het stralende middelpunt. Als je voor een groen trouwkostuum kiest, is dat al helemáál het geval. Een groen trouwkostuum staat stijlvol, zorgt voor een unieke uitstraling en is opvallend. Het is echter wel op een bescheiden manier opvallend.

 

Ook bij een groen trouwkostuum geldt dat je uit meerdere tinten kunt kiezen. De iets lichtere groene trouwpakken brengen een zomerse uitstraling met zich mee, terwijl de donkere trouwpakken juist een stoere en stijlvolle uitstraling met zich mee brengen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Rood

Is toevallig rood je lievelingskleur? Dan is het goed om te weten dat je ook tussen meerdere rode trouwpakken kunt kiezen. Dit varieert van lichtrood tot aan bordeauxrood. Sommige van de rode trouwpakken in het huidige aanbod hebben zelfs tinten van paars in zich. Mocht hier je voorkeur naar uitgaan, val je met zo’n pak bijzonder goed op.

 

Mocht je voor een rood trouwkostuum kiezen, zou je wel goed naar je schoenen en riem moeten kijken. Niet alle kleuren schoenen passen namelijk even goed bij een rood trouwkostuum.

 

Welke van deze kleuren spreekt jou het meeste aan? Op een bruiloft ben je het stralende middelpunt, uiteraard samen met je vrouw. Ons advies is daarom om je pak en de trouwjurk op elkaar af te stemmen. Hoe je dit doet? Dit doe je vooral door je overhemd in dezelfde kleur te nemen als de kleur van de trouwjurk van je vrouw! Bij ons kun je de mooiste smoking kopen.

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!