fbpx

Smoking kopen? Lees onze tips voor het passen!

- BLOG

Ga je een smoking kopen, maar weet je nog niet zo goed waar je op moet letten tijdens het passen? In onze kostuumwinkel hebben we al heel veel bruidegoms mogen helpen, dus we kunnen wel zeggen dat we weten waar we het over hebben. In deze blog leggen we je uit hoe je het beste een trouwkostuum voor heren kunt uitzoeken. We beginnen bij het begin!

Trouwkostuums zoeken op internet

De beste plek om zoveel mogelijk trouwkostuums te bekijken is op het internet. Hier vind je verreweg het grootste aanbod van verschillende (web)winkels. Ook een greep uit onze collectie kun je bekijken op onze website. Sla enkele afbeeldingen op van trouwpakken die je mooi vindt en neem deze mee tijdens de pasafspraak.

Bruin kostuum
Granit in kostuum met overhemd

Ga trouwkostuums passen

De enige manier waarop jij het perfecte trouwkostuum voor mannen vindt, is door te passen. Kom gerust langs bij onze kostuumwinkel, waar je al smokings en trouwpakken vindt vanaf € 425 ,-. We hebben trouwens ook accessoires en trouwschoenen voor heren te koop. Je kunt dus voor je gehele trouwoutfit bij ons terecht. Onze stylisten helpen je met het vinden van het perfecte trouwkostuum op basis van jouw wensen.

De juiste pasvorm vinden

Elk lichaam is anders, dat hoeven we je niet te vertellen. Voor elk lichaamstype bestaat er een trouwkostuum dat daarbij past. Als het ene trouwpak je dus niet zo goed zit, probeer dan zeker een andere maat of kijk ook eens naar andere soorten trouwpakken. Misschien is een Italiaanse fit niet voor je weggelegd, maar zit een ander pak je juist als gegoten. Daar kom je alleen achter door trouwpakken te passen. 

Overige tips voor smoking passen

Als je naar onze kostuumwinkel komt om trouwpakken en smokings te passen, staar je dan niet blind op één soort kostuum dat je online hebt gezien. Probeer ook andere trouwpakken uit en match het ook met accessoires, zoals matchende schoenen en een riem, een pochet en manchetknopen en uiteraard een strik of stropdas. Staat het totaalplaatje je aan? Dan heb je jouw perfecte trouwkostuum gevonden!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!