fbpx

Wanneer moet ik mijn trouwkostuum uitzoeken?

  • Uitgebreide Collectie

  • Gemoedelijke sfeer

  • Snel geholpen, maar wel met service!

  • Alles onder één dak!

Regelmatig kom ik bij Topsuits om een kostuum te kopen voor mijn job! Altijd persoonlijke aandacht en goede koffie! Ga zo door mannen!

Wim van de Sande

Ik ben voor mijn trouw terecht gekomen bij Topsuits. Ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk, omdat ik nooit een kostuum draag. Maar ze stellen je wel op je gemak!! Bij afhalen was er iets niet goed, maar dat lossen ze goed op.

Piet van der Sloot

Fijne winkel, ze hebben alles wat je nodig hebt!!! Aanrader

Chris van Berge

Trouwkostuums anno 2022 – 2023

Wanneer jij als bruidengom de stap hebt gemaakt om op jullie favoriete plekje, omgeven door de mensen die jullie beide lief hebben, op je knieën gaat en haar ten huwelijk vraagt komt er veel op je af. Zo moet er onnoemelijk veel worden voorbereid om de dag te laten verlopen zodat het perfect is! Bijvoorbeeld; de trouwringen, trouwlocatie, trouwfotograaf, trouwjurk en natuurlijk het trouwpak! Topsuits is als een van de weinige herenmode zaken gespecialiseerd in hoofdzakelijk herenbruidsmode! Ons team van adviseurs weten exact wat jij als bruidengom nodig hebt, samen bekijken we wat bij je past, en zorgen dat het ook fysiek past! Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Foto accessoires van bruidengom

Op een toegankelijke manier een trouwkostuum aankopen, daar staan we voor bij Topsuits!

Pastelkleuren dé trend van komend seizoen

Kostuums voor de bruiloft bestaan in veel verschillende kleuren en stijlen. Het traditionele grijze, of donkerblauwe trouwkostuum zijn de klassiekers die we eigenlijk altijd zullen terug zien, ook in 2022 en 2023. Daarnaast is een trouwpak groen ook aan een opmars bezig. We zien voor komend seizoen dat ook lichte pasteltinten in opmars aan het raken zijn. Bijvoorbeeld pastelgroen en pastelblauw zijn kleuren die we komend seizoen veel zullen terug zien.

Blauwe trouwpakken 2022 – 2023

Sinds ongeveer 8 jaar is het blauwe trouwpak ongekend populair. Dit komt doordat blauw een kleur is die veel mannen ontzettend goed kunnen hebben. Met name kobaltblauw, middenblauw en koningsblauw zijn populaire kleuren. Dit is ook komend trouwseizoen een veel terugkerende kleur. En waarom ook niet? Het is prachtig, netjes, bijzonder en feestelijk tegelijk!

Blauw trouwpak voor kasteel

Fotogalerij

Het kopen van een trouwkostuum bij Topsuits

Bij Topsuits staan persoonlijke aandacht en service centraal. Daarnaast vinden we dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn om er perfect bij te lopen op zijn trouwerij. Daarom zijn prijzen we de trouwpakken van Topsuits zo betaalbaar mogelijk, zonder dat dit ten koste zou gaan van serivce, beleving en kwaliteit! Dus ben jij klaar voor het trouwseizoen van 2022 – 2023?

Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt kostuum uit te zoeken voor die mooiste dag van je leven! 

Tip: Wist je dat ons partnerbedrijf De Bruidsmode Outlet ook een supercollectie trouwjurken heeft?