fbpx

Vijf tips voor het vinden van het prefecte groene trouwpak

Een groen trouwpak is op z’n eigen manier uniek. De kleur staat prachtig, is stijlvol maar ook klassiek en is perfect te combineren. Je kunt bijvoorbeeld allerlei kleuren schoenen onder een groen trouwpak dragen.

 

Om het beste groene trouwpak uit te kiezen, gebruik je onze speciale tips!

Bij het uitzoeken van een nieuw trouwkostuum moet je belangrijke knopen doorhakken. Zo moet je voor een specifieke stijl gaan en moet je voor een bepaalde kleur kiezen. Heb je op voorhand al het idee dat het een groen trouwpak moet worden? Erg mooi! Het groene trouwpak is op z’n eigen manier uniek.

 

De kleur staat prachtig, is stijlvol maar ook klassiek en is perfect te combineren. Je kunt bijvoorbeeld allerlei kleuren schoenen onder een groen trouwpak dragen.

 

Om het beste groene trouwpak uit te kiezen, gebruik je onderstaande tips.

Tip 1: kijk goed naar de verschillende tinten groen

Een donkergroen trouwpak is niet zomaar een groen trouwpak. Als je naar ons huidige aanbod van groene trouwpakken kijkt, zie je allemaal groene tinten naar voren komen. Je kunt voor een mintgroen pak kiezen, maar ook voor een legergroen of donkergroen pak.

 

Dit biedt ongekend veel mogelijkheden. Je bent hierdoor namelijk in staat om de meerdere tinten groen goed met elkaar te vergelijken. Trek zéker eens meerdere kleuren groen aan, zodat je een duidelijke indruk van de verschillen krijgt.

Tip 2: bepaal wat voor stijl trouwpak je wilt hebben

Ga je het liefste voor een trendy en modern trouwpak? Of vind je juist een casual chic trouwpak erg fraai? De keuze is aan jou. Op dit moment vind je de groene trouwpakken in allerlei soorten stijlen. De beste stijl vind je aan de hand van twee aandachtspunten:

 

  • Je persoonlijke voorkeuren. Uiteraard spelen je persoonlijke voorkeuren de bepalende rol. Als je meerdere trouwpakken naast elkaar ziet hangen, vind je ongetwijfeld één bepaalde stijl direct het mooist.
  • De trouwlocatie. Idealiter zou je je trouwpak ook op de trouwlocatie aan moeten passen. Onze experts voorzien je hierover graag van de juiste tips.

Tip 3: denk goed na over de accessoires

Op je bruiloft steel je de show met je trouwpak. Maar, dit doe je niet alleen met het trouwpak. Het is minstens net zo belangrijk dat alle accessoires volledig in stijl met het trouwpak zijn. Ga daarom goed na welke accessoires je het mooiste bij je groene trouwpak vindt staan. Mocht je van goed advies voorzien willen worden, ben je hiervoor in onze winkel aan het juiste adres.

Tip 4: tweedelig of toch driedelig?

In het huidige aanbod vind je veel driedelige trouwpakken, maar ook nog enkele tweedelige trouwpakken. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Als je voor een meer traditionele look gaat, kom je direct bij een driedelig trouwpak uit. Mocht je juist voor een moderne & trendy stijl willen gaan, kom je bij een tweedelig trouwpak uit.

Tip 5: bepaal hoeveel geld je uit wilt geven

Hoeveel geld wil je uitgeven aan je prachtige groene trouwpak? Dat is tot slot een vraag waar je op voorhand al over na kunt denken. Bij ons vind je in ieder geval de mooiste trouwpakken tegen scherpe prijzen.

Zit je nog met vragen of wil je van goed advies voorzien worden? Kom gerust langs in onze kostuumwinkel in Lommel!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!