fbpx

Inspiratie voor een trouwpak in het groen

Wil je echt de show stelen op je bruiloft? Dan is een groen trouwpak één van de beste keuzes. Met een groen trouwpak val je op, straal je en geniet je nog meer van de grote dag!

Wil je echt de show stelen op je bruiloft? Dan is een groen trouwpak één van de beste keuzes. Met een groen trouwpak val je op, straal je en geniet je nog meer van de grote dag.

 

Door de jaren heen is een groen trouwpak steeds populairder geworden. Dit is duidelijk terug te zien in het huidige aanbod van trouwpakken voor mannen. Je kunt uit meer en meer groene trouwpakken kiezen. En je kunt uit meerdere tinten groen kiezen.

Waarom voor een groen trouwpak kiezen?

Met een groen trouwpak val je op je bruiloft goed op. Je bent letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt. Bovendien is het een feit dat deze kleur trouwpak bij veel mannen prachtig staat, ongeacht de haarkleur. Een groen pak gaat prima samen met blonde haarlokken, maar ook met donkere haarlokken.

 

Verder is de kleur nog relatief uniek. Het is in ieder geval veel gebruikelijker om voor bijvoorbeeld een blauw trouwpak te kiezen. Als jij het liever anders dan ‘gebruikelijk’ doet, is een groen pak sowieso al interessant voor je.

 

Tot slot is het een belangrijk voordeel dat je een groen trouwpak perfect kunt combineren. Met de jurk van je toekomstige vrouw, maar ook met schoenen en een riem. Ga je voor donkergekleurde schoenen? Of toch voor lichtere schoenen? Bij een groen trouwpak kun je echt alle kanten op.

Naar welke tint groen gaat jouw voorkeur uit? 

Ben je overtuigd van de voordelen van een groen trouwpak? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste tint groen. Wij hebben drie mogelijke tinten alvast voor je op een rijtje gezet.

Donkergroen

Ben je een liefhebber van een luxe en chique uitstraling? Dan is een donkergroen trouwpak voor de bruidegom de beste optie. Een donkergroen pak straalt klasse en stijl uit. Bovendien staat – wat ons betreft – donkergroen prachtig naar een off white jurk. Aangezien dat de meest gekozen kleur bij een trouwjurk is, is de keuze voor een donkergroen pak zeker een verstandige keuze.

Mintgroen

Ga je liever voor een iets feestelijkere en uitbundigere kleur? Dan kom je al snel bij mintgroen uit. Ook dit is weer een groene tint die je op meerdere manieren kunt combineren.

 

Met een mintgroen pak ga je echt opvallen. Grote kans dat géén enkele bruiloftsgast een dergelijk kleur pak heeft; dat is uiteindelijk wat je wilt, niet waar?

Olijfgroen trouwpak

Een kleur die hier een beetje tussenhangt, is olijfgroen. Ook deze kleur staat beeldig, is sprekend en biedt de nodige combinatiemogelijkheden. Bij een olijfgroen trouwpak kun je ook eens kijken naar een variant met een motiefje. Dankzij zo’n motiefje krijgt het trouwpak nog meer uitstraling.

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!