fbpx

Hoe kies je een trouwpak op basis van je persoonlijkheid?

Bij een bruiloft wordt vaak alle aandacht gevestigd op de trouwjurk. Het vinden van de perfecte jurk is dan ook een belangrijk deel van de voorbereiding voor de grote dag. Maar hoe zit dat eigenlijk met het trouwpak? Soms lijkt het alsof er weinig keuze is als het hierom gaat.

 

Toch is het tegenovergestelde waar. Met een trouwpak kun je veel kanten op gaan. Wil jij iets nieuws proberen op je bruiloft? Lees dan hier hoe je je trouwpak kunt personaliseren!

Bij een bruiloft wordt vaak alle aandacht gevestigd op de trouwjurk. Het vinden van de perfecte jurk is dan ook een belangrijk deel van de voorbereiding voor de grote dag. Maar hoe zit dat eigenlijk met een donkergroen trouwpak en jouw persoonlijkheid?

 

Soms lijkt het alsof er weinig keuze is als het hierom gaat. Toch is het tegenovergestelde waar. Met een trouwpak kun je veel kanten op gaan. Wil jij iets nieuws proberen op je bruiloft? Lees dan hier hoe je je trouwpak kunt personaliseren!

Ga voor een kleur die past bij jouw persoonlijkheid

Een gekleurd trouwpak is de makkelijkste en snelste manier om je persoonlijkheid door te laten schijnen. Denk bijvoorbeeld aan een blauw trouwpak voor een zomerbruiloft. Andere pastels kunnen ook goed werken. Voor andere seizoenen kun je gaan voor een elegant groen, donkerblauw of zelfs bordeaux.

 

Ook witte trouwpakken worden steeds populairder. Een gebroken wit met een andere tint wit als onderhemd staat ontzettend chic. Kies een kleur waar jij je prettig in voelt. Zorg ook dat het niet vloekt met de huwelijkskleding van je partner.

Ga voor een casual trouwpak

Misschien is een pak niets voor jou. Als je je niet comfortabel voelt in een traditioneel trouwpak, of geen fan bent van de look, kun je altijd voor een andere optie te gaan. Een casual chic trouwpak hoeft immers niet te betekenen dat je er onverzorgd uitziet.

 

In plaats van de dikke stof van een trouwpak, kun je gaan voor een linnen materiaal. In deze stof zul je je stukken comfortabeler voelen, en heb je meer bewegingsruimte. Voor extra comfort kun je je mouwen opstropen en een stropdas achterwege laten. Misschien passen je favoriete sneakers wel onder de outfit (als je partner het toelaat)!

Personaliseer je traditionele trouwpak

Als je een fan bent van het klassieke trouwpak, heb je nog steeds de mogelijkheid om de look op je bruiloft je eigen te maken. Met een elegant trouwpak sla je nooit de plank mis, en kun je je persoonlijkheid laten zien zonder al te veel risico te nemen.

 

Ga bijvoorbeeld voor een driedelig pak met bijzondere details op het vest. Kies voor manchetknopen die een blikvanger zijn. Doe een stropdas of vlinderdas om waar je gevoel voor humor in doorschemert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ga voor andere texturen 

Als je echt iets gedurfds wilt dragen, maak dan gebruik van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt. Als je ervoor kiest om je trouwpak speciaal te laten maken, heb je de luxe om precies aan te geven wat je in gedachten hebt. Wil je een trouwpak met een velvet afwerking? Geen probleem! Wil je colour blocking creëren met je pak en overhemd? Wordt geregeld. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden; schroom niet er meerdere te proberen!

 

Door je trouwkostuum op maat te laten maken, kun je echt je creatieve ei kwijt in het (mede-)ontwerpen van je look. Op deze manier kan niemand twijfelen aan het feit dat dit pak voor jou en jou alleen is gemaakt. Niet alleen de stijl zal je persoonlijkheid laten zien, maar ook zal je trouwpak de perfecte afmetingen hebben voor je lichaamsbouw.

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!