fbpx

Trouwpak doordragen naar andere gelegenheden

Heb je op dit moment het idee dat je voor een blauw trouwpak wilt gaan? Heb je hier alleen enige twijfel over? Dat is goed voor te stellen. De blauwe trouwpakken zijn namelijk niet allemaal even uniek. Een terechte vraag daarbovenop is of een blauw trouwpak ondertussen niet achterhaald is. In dit artikel schijnen wij graag ons licht op deze vraag.

Een blauw trouwpak kopen is geen alledaagse bezigheid. Het is een spannend moment en het is ook een moment waarop je mogelijk enige druk voelt. Je wilt immers het perfecte trouwpak vinden. Het trouwpak waarin je je lekker voelt en waarin je je toekomstige vrouw wilt treffen bij het altaar.

 

Graag helpen wij je bij dit spannende moment. In onze kostuumwinkel in Lommel staan onze experts graag voor je klaar. We horen je wensen aan, we stellen je allerlei vragen en je gaat vervolgens meerdere pakken passen. Al snel zal blijken naar wat voor soort pak je voorkeur uitgaat.

 

Heb je op dit moment het idee dat je voor een blauw trouwpak wilt gaan? Heb je hier alleen enige twijfel over? Dat is goed voor te stellen. De blauwe trouwpakken zijn namelijk niet allemaal even uniek. Een terechte vraag daarbovenop is of een blauw trouwpak ondertussen niet achterhaald is. In dit artikel schijnen wij graag ons licht op deze vraag.

Klassiek en tijdloos

Wij zijn van mening dat een blauw trouwpak klassiek en tijdloos is. Hetzelfde geldt voor een donkergroen trouwpak. Met zo’n pak ga je bovendien voor een behoorlijk veilige keuze; het is niet zo gedurfd als bijvoorbeeld een zandkleurig trouwpak.

Speel je graag op safe? Dan lijkt een blauw trouwpak dus een prima optie te zijn. Maar, je moet wel eerst een blauw trouwpak passen. Mogelijk staat de kleur niet al te mooi bij je huidskleur of haarkleur.

Veel tinten blauw

Als je een blauw trouwpak wilt, moet je en behoorlijke vergelijking maken. Je hebt de keus tussen allerlei stijlen, maar ook tussen héél veel blauwe tinten. Ga je voor een mariniersblauw trouwkostuum? Heb je het liefste een lichtere kleur blauw? Of wil je juist een zo’n donker mogelijk blauw trouwpak? De keuze is op dit gebied echt reuze.

 

Hoe je uiteindelijk de juiste kleur blauw uit kunt kiezen? Kom naar onze winkel in Lommel en probeer alle blauwe tinten uit. Door vervolgens de tinten één voor één weg te spreken, kom je vanzelf bij de perfecte blauw tint uit.

Onderscheid jezelf

De keuze voor een blauw pak is een veelgemaakte keuze. Mocht je voor een blauw trouwpak kiezen, is de kans dan ook groot dat veel van je gasten óók in het blauw komen. Hoe je dan alsnog als bruidegom op kunt vallen? Dat doe je door je met accessoires te onderscheiden.

 

Zo kun je onder je trouwpak voor een constaterend vest of giletje kiezen. Maar, je kunt ook voor een opvallend gekleurde riem in combinatie met opvallend gekleurde schoenen kiezen. Verder kun je ook nog alle kanten op met het soort trouwschoenen en met de manchetknopen. Bij een trouwpak komt het in ieder geval altijd op de details aan. Zéker als je je wilt onderscheiden van de rest.

Zéker van de tijd

Al met al zijn wij van mening dat een blauw trouwpak niet achterhaald is. Het is een prachtig casual chic trouwpak waar je veel kanten mee op kunt. In onze winkel in Lommel kun je tal van blauwe trouwpakken passen en de juiste keuze maken. Tot snel!

Meer weten? Maak uw afspraak

Bij Topsuits werken we zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier neemt onze stylist uitgebreid de tijd om met hèt trouwkostuum uit te zoeken in onze kostuumwinkel voor die mooiste dag van je leven!